سفارش تبلیغ
صبا ویژن

*آوای دوستی.....*
قالب وبلاگ

??ارسالی از یک آتش نشانشهید آتش نشان
برای آتش نشان شهید مسعود تیموری .سلام مسعود جان؛سلام شیر مرد راه عاشقی؛ مسعود جان امیدوارم در آنسوی هستی همنشین بزرگوارانی باشی که مراد و الگوی مردانگیت بودند. مرا ببخش  مسعود جان که لب به شکوه میگشایم ما هم قسم شده ایم برای ارامش و اسایش هم میهنانمان به جنگ شعله های مغرور و سرکش اتش برویم ما هم صداییم برای به زانو دراوردن حوادث و خطرات ؛ ما امده ایم برای نجات مهربانی ها برای کمک به انسان ها با هر نوع اندیشه و دین مرام و مسلک.... مسعود جان دردهایی هست که من میدانم و تو.... چون ما با پوست و گوشتمان لمسش کرده ایم درست شبیه حرارت سوزانی که هر بار با ان سر و کار داریم.مگر یک اتش نشان چقدر ظرفیت فیزیکی دارد که با تمام استرسهای روانی و کارهای انفجاری بدنی 30 سال خدمت کند که بازنشست شود که البته اگر در میان این دریای طوفانی به ساحل برسد و ایا بعد از این 30 سال رمق و جانی خواهد داشت تا بدون هیچ استرسی کنار همسر و فرزندان و نوه هایش از زندگی لذت ببرد!متاسفانه این حقیقتی ست که تعداد زیادی از اتش نشانان بعد از بازنشستگی درگیر مداوای بیماری های این شغل هستند. و اما با توام ای نماینده مجلس: اری با تو که با رای من و ما رسیدی به کرسی برکت و ارزوها!! چگونه است که من در میان شعله ها؛ در مکانهای مستعد انفجار و اوار در ارتفاع و اعماق زمین و هر جایی که خطری برای هم میهنانم در کمین باشد حاضرم و اماده فداکاری....  و اما با تو که روی صندلی چرمی و زیر باد کولرهای گازی ؛ هم ابلاغ!!!  من هم کارمند و تو هم کارمند و این یعنی عدالت!؟!چگونه است که با تمام خطرات شغل اتش نشانی که برای همه واضح ست و اشکار باز هم تعلل میکنید برای تصویب این شغل در زمره مشاغل سخت؛ شاید لازم باشد برای یک بار هم شده لباس مقدس اتش نشانی را بر تن کنید وارد گود شوید تا شاید حرارت اتشی که ما در هر ماموریت احساس میکنیم شما را یاد اتش فردای قیامت بیاندازد، نمیدانم چندین نفر دیگر باید همانند مسعود عزیز به شهادت برسند تا تلنگری به شما زده شود اما بعید می دانم دلنوشته های من و همکارانم تغییری در افکار شما بوجود اورد زیرا تصویب این لایحه بار مالی خواهد داشت و خدای نکرده خدشه ای به بیت المال خواهد خورد!بیت المال باید روی هم انباشته شود تا هرز گاهی خاوری ها و...  از راه برسندمسعود  جان کسی چه میداند شاید درون دل تو هم پر بود از این گلایه ها.... تا بودی صدایت را نمی شنیدند و حالا از رشادت هایت میگویند.
مسعود جان شهادتت مبارک 


[ چهارشنبه 95/4/30 ] [ 3:59 عصر ] [ امیر حسین خدایی ] [ نظر ]

 

هفتم مهرماه به نام «آتش نشانی و ایمنی» نامگذاری شده است.

 

در واقع این روز بهانه‌ای است تا به گرامیداشت انسان‌هایی پرداخته بشود که از جان و آسایش خود در راه حفظ جان و آسایش دیگر انسان ها می‌گذرند تا آنها بتوانند در امنیت زندگی کنند.

ایمنی را مصونیت در برابر آسیب‌های ناشی از حوادث، اعم از طبیعی و غیرطبیعی معنا کرده‌اند. از آن جایی که نمی‌توان به ایمنی به صورت صد در صد دست‌یافت، کارشناسان معمولاً از اصلاحاتی نظیر «ارتقاء و ایمنی» و «سطح پیشرفت ایمنی» استفاده می‌کنند.

سطح پیشرفت ایمنی رابطه تنگاتنگی با توسعه دارد، لذا در کشورهای پیشرفته، یکی از اهداف دولت‌ها، حداکثر کردن سطح پوشش ایمنی برای دست‌یابی به حداکثر توسعه است. هدف از نامگذارى این روز به عنوان روز ملى ایمنى و آتش نشانى، تبدیل ایمنى در کشور به یک فرهنگ می‌باشد.

در کشور ما بیش از 160 سال از تأسیس اولین ایستگاه آتش نشانی در شهر تبریز به سال  1221 شمسی و نزدیک به 80 سال از تأسیس آتش نشانی پایتخت می‌گذرد.

پس از انقلاب اسلامی، با انحلال سازمان دفاع غیر نظامی، فلسفه وجودی آتش‌نشانی‌های کشور توسط بندهای 14 و 20 ماده 55  قانون شهرداری تعریف گشت و از همین رو سازمان‌های آتش نشانی زیر مجموعه شهرداری‌ها قلمداد می‌شوند.

بر اساس این قانون شهرداری‌ها ملزم هستند برای حفظ شهرها از خطر سیل و حریق و دیگر مخاطرات تدابیر مؤثری اتخاذ نمایند.

نظر به اینکه کشور ما یک کشور حادثه خیز می‌باشد و از 40 حادثه طبیعی شناخته شده، 30 مورد آن در ایران امکان وقوع دارد، توجه به بحث ایمنی همچنین تهیه و تدوین ضوابط و مقررات ایمنی، امریست ضروری.

مهم‌ترین وظایف سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی:

  • ارتباط و همکاری و هماهنگی و مشورت با مراکز علمی، نظامی، پزشکی و سایر سازمان ها و اشخاص مربوط.
  • تعیین صلاحیت فنی و امکانات شرکت‌های خصوصی و دولتی با عنوان‌های مختلف اعم از طرح ایمنی یا شارژ کننده و فروشنده و سازنده ماشین ها، قطعات، ادوات و تجهیزات مختلف مربوط به امور ایمنی و نجات و آتش نشانی در سطح جامعه.
  • اشاعه و به کارگیری رشته‌های ورزشی بین کارکنان سازمان مخصوصاً نیروهای عملیات به منظور تقویت و آمادگی جسمانی و بالا بردن روحیه افراد که لازمه این حرفه است.

[ جمعه 94/7/3 ] [ 9:41 صبح ] [ امیر حسین خدایی ] [ نظر ]

 

به منظور پیشگیری از حوادث گاز بسیار خطرناک منو اکسید کربن که از سوختن ناقص تولید شده ومهم ترین توصیه های ایمنی وپیشگیری به شرح ذیل به اطلاع عموم شهروندان می رساند .

مرگ خاموش

1-انتهای کلیه دود کش ها باید حداقل یک متر از سطح بام وحداقل یک متر از دیوار جانبی بام فاصله داشته ودارای کلاهک مخصوص به شکلH باشد .

2-دود کش واتصالات آن باید از جنس مقاوم وبدون هیچ منفذ نشتی در سرتاسر آن باشد .(به کارگیری لوله های آکاردئونی آلمنیومی مجاز نمی باشد)

3-شیب لوله های افقی در داخل واحدها باید مثبت (رو به بالا)وارتفاع عمودی لوله ها در بیرون حداقل سه برابر طول افقی آن باشد.

4-قطر لوله دودکش باید مساوی یا بزرگتر از قطر لوله خروجی دستگاه گازسوز باشد.

5-اگر فضای خانه ویا محیط کار خود را باشوفاژسیستم حرارت مرکزی گرم میکنید درزبندی وبستن منافذ به منظور جلوگیری از اتلاف حرارتی بلامانع می باشد.

6-در صورتیکه از بخاریهای گازسوز به منظور گرمایش محیط استفاده می کنید حتما مختصری تهویه از طریق درب یا پنجره در فضا ایجاد نمائید واز درزبندی وبستن منافذ خودداری کنید.

7-به کار بردن پلوپز گازی ووسایل گرمایشی جهت گرم کردن محیط بسیار خطرناک است.

8-اگر لوله دودکش بخاری شما سرد باشد دلیل آن خارج نشدن محصولات احتراق وگازهای سمی از دودکش است در این صورت باید ضمن رفع نقص به طور موقت با باز کردن قسمتی از در یا پنجره تهویه مناسب در محیط ایجاد نمائید.

9-از به کاربردن وسایل گرمایشی بدون نصب دودکش ویا دارای نقص در دودکش جدا خودداری کنید.

10-آب گرمکن های دیواری اگر به مدت طولانی روشن باشند این موضوع می تواند ناشی از مصرف به مدت طولانی یا نشت آب گرم باشد که بسیار خطرناک است.

11-به کارگیری آب گرمکن های دیواری در فضاهای بسته یا مکان های فاقد جریان هوا مجاز نمی باشد.

12-هروسیله گاز سوز باید دارای یک دودکش مستقل ومنتهی به فضای بیرون باشد.

13-سرتاسر مسیر دود کش ها را به منظور اطمینان از هدایت مناسب محصولات احتراق به فضای بیرون کنترل واطمینان حاصل نمائید .

14-اگر رنگ شعله بخاری آبی نباشد ممکن است هوای کافی به بخاری نرسیده وتولید گاز منو اکسید کربن نمائید.

15-از قرار دادن لوله خروجی بخاری به داخل ظرف آب جدا خودداری کنید.

16-طول شیلنگ گاز حداکثر یک ونیم متر باشد.

17-بنا به دستور شرکت گاز از اضافه کردن بخاری مازاد در محیط های کوچک جدا خودداری گردد.

18-در صورت خارج شدن از خانه به مدت طولانی حتما شیر اصلی گاز بسته شود.

 

 

بی احتیاتی......

 

در اسفند ماه سال گذشته 111 نفر بر اثر مسمومیت با گاز منوکسیدکربن در کشور جان خود را از دست دادند. این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که تعداد فوت شدگان ناشی از مسمومیت با گاز 59 نفر بود 88.1 درصد بیشتر شده ‌است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان پزشکی قانونی کشور، از کل فوت شدگان ناشی از مسمومیت با گاز منوکسیدکربن 71 نفر مرد و 40 نفر زن بودند ضمن آنکه در اسفند سال گذشته با بیشترین افزایش در آمار فوت شدگان ناشی از مسمومیت با گاز مواجه بودیم.

828 مرگ ناشی از مسمومیت با گاز منوکسیدکربن در سال 1392

بر اساس این گزارش در سال گذشته 828 نفر بر اثر مسمومیت با گاز منوکسیدکربن در کشور جان خود را از دست دادند که از این تعداد 588 نفر مرد و 240 نفر دیگر زن بودند. آمار فوت شدگان مسمومیت با گاز در سال 1391 نیز 697 نفر بود که در سال گذشته 18.8درصد افزایش یافت.

در سال گذشته بیشترین آمار مرگ ناشی از مسمومیت با 154 فوتی در دی ماه ثبت شده ‌است. پس از آن بهمن ماه با 153 و آذر ماه با 123 فوتی بیشترین آمار را در این بخش داشته‌اند؛ کمترین آمار مرگ بر اثر گازگرفتگی نیز با 10 فوتی مربوط به شهریور ماه است.

همچنین در سال گذشته استان‌های تهران با 169، اصفهان با 81 و خراسان رضوی با 74 فوتی بیشترین و استان‌های هرمزگان با دو، ایلام با سه و چهارمحال و بختیاری با چهار فوتی کمترین آمار را در مرگ ناشی از مسمومیت با گاز داشته‌اند. ضمن آنکه در سال گذشته استان بوشهر هیچ مورد مرگ ناشی از مسمومیت نداشته‌است.

77.9 درصد از متوفیات مسمومیت با گاز (645 نفر) در نیمه دوم سال و 430 نفر تنها در سه ماه آذر،‌ دی و بهمن جان خود را از دست داده‌اند، همچنین در تمامی ماه‌های سال گذشته به جز فروردین، تیر و مرداد با افزایش آمار مسمومیت با گاز منوکسید کربن نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن مواجه بودیم.

در ده سال گذشته (1383-1392) هشت هزار و 447 نفر از هموطنان به علت مرگ های ناشی از مسمومیت با گاز منوکسیدکربن جان خود را از دست دادند که در این مدت سال 1386 با یکهزار و 24 نفر و سال 1391 با 697 نفر، بیشترین و کمترین تعداد وقوع مرگ های ناشی از گازگرفتگی را داشته است.



 

 


[ یکشنبه 93/9/23 ] [ 8:34 صبح ] [ امیر حسین خدایی ] [ نظر ]

ماه  محرم  یا محرم‌الحرام نخستین ماه تقویم اسلامی (هجری قمری) و به اعتقاد مسلمانان از جمله? ماه‌های حرام است.


شیعیان در این ماه به عزاداری برای امام حسین (ع) و یارانش می پردازند.  اهل سنت نیز روز عاشورا را سالگرد روزی می دانند


که موسی دریای سرخ را شکافت و خودش و پیروانش از آن عبور کردند. اهل سنت این روز را گرامی می دارند.


سابقه? سوگواری و برپایی عزاداری برای حسین بن علی به اولین روزهای بعد از عاشورا، در محرم سال 61 هجری می‌رسد.


عاشورا، دهمین روز از ماه محرم در تقویم هجری قمری است ، شهرت این روز نزد شیعیان به دلیل وقایع عاشورای سال 61 هجری قمری است

 

که با تقویم هجری خورشیدی این روز برابر با سه‌شنبه، 20 مهر 59 خورشیدی است .


در این روز حسین بن علی  و یاران وی در رویداد کربلا در جنگ با لشکر یزید کشته شدند و مسلمانان در آن سوگواری می‌کنند.


در مناطق شیعه نشین مراسم عزاداری برگزار می‎‏‌شود. در تقویم رسمی ایران، افغانستان، عراق، پاکستان و هند این روز تعطیل می‌باشد


سوگواری برای کشته شدان کربلا در همان روزهای پس این واقعه انجام شد.


در اربعین هنکامیکه اسیران از شام بسوی مدینه درحرکت بودند راه خود را به سمت کربلا تغییر داه و هنکامیکه بدان سرزمین رسیدند


با جابر ابن عبدالله انصاری صحابی پیامبر و تعدادی از بنی هاشم مواجه شدند و در آنجا به سوگواری و نوحه سرایی پرداختند.


سوگواری برای حسین بن علی و دیگر یارانش از روز نخست محرم آغاز می‌شود و در ظهر عاشورا به اوج می‌رسد.


در غروب و شامگاه عاشورا، این سوگواری تحت عنوان مراسم شام غریبان ادامه پیدا می‌کند. در روز 12 محرم نیز مراسمی با نام «سوم امام حسین» انجام

می‌شود.

این نوع مراسم‌ها در روز 16 محرم با نام «هفتم امام حسین» و 20 صفر با نام «اربعین» ادامه پیدا می‌کند.


مراسم سوگواری سومین امام شیعیان از دیدگاه شیعه اهمیت بسیاری دارد و انجام آن عبادت است.


سوگواری محرم در جاهای مختلف به صورت‌های گوناگون انجام می‌شود. علاوه بر شیعیان، این مراسم در میان غیر‌مسلمانان در ترینیداد و توباگو، جامائیکا، هند و


ارمنی‌های ایران برگزار می‌شود.سوگواری محرم علاوه بر ابعاد مذهبی، ابعاد سیاسی و اجتماعی نیز دارد.


[ جمعه 93/8/2 ] [ 1:46 عصر ] [ امیر حسین خدایی ] [ نظر ]

یادش بخیر آن روزها که بیشتر آموخته هامان تجربه‌ی پدر بزرگ‌ها و مادر بزرگ‌ها بود. یادش بخیر آن شب‌ها که همه فانوس در دست می‌گرفتند و برای شب زنده داری به مساجد محل می‌رفتند. یادش بخیر آن روزها که مادر بزرگ‌ها بهترین معلم دختران بودند و پدر بزرگ‌ها پشتوانه‌ی پسران. یادش بخیر آن شب‌ها که از قدر و منزلت می‌گفتند؛ اگر ناخواسته خطایی می‌کردیم چشم انتظار شبی می‌نشستیم که می‌دانستیم در لحظه‌هایش هیچ دستی از درگاه حق نا امید بر نمی‌گردد.

قدر

حالا، این روزها همان قدر و منزلت و عشق را منتقل کردیم به نسلی که نسل مدرن و ارتباطات است. نسلی که متجدد شدند؛ اما با همان دل آکنده از عشق، همان خلوص و انتظار…

در حدیثی از پیامبر (ص) می‌خوانیم که:

 ضرت موسی (ع) به خدا عرض کرد: «خدایا مقام قربت را خواهانم. » پاسخ آمد: *قرب من در بیداری شب قدر است. *

 

عرضه داشت: «پروردگارا، رحمتت را خواستارم.» پاسخ آمد: *رحمت من در ترحّم بر مساکین در شب قدر است. *

 

گفت: «خدایا، جواز عبور از صراط می‌خواهم.» پاسخ آمد: *رمز عبور از صراط، صدقه در شب قدر است. *

 

عرض کرد: «خدایا بهشت و نعمت‌های آن را می‌طلبم.» پاسخ آمد: *آن، در گرو تسبیح گفتن در شب قدر است*.

 

عرضه داشت: «پروردگارا، خواهان نجات از آتش دوزخم. » پاسخ آمد: *رمز نجات از دوزخ استغفار در شب قدر است. *

 

در پایان گفت: «خدایا رضای تو را می‌طلبم.» پاسخ آمد: *کسی مشمول رضای من است که در شب قدر، نماز بگذارد. * (کتاب دقایقی با قرآن، قرائتی)

 

 

 

آری، شب قدر، شبی است که صبحش آفتاب آسمان بدون شعاع طلوع مى‏کند و هواى روزش معتدل است هر چند در تابستان باشد.

 

در منهج الصادقین در تفسیر سوره ((قدر)) از پیامبر خدا (ص) روایت شده که فرمودند: «هر کس شب قدر را احیا دارد و م?من باشد و به روز جزا اعتقاد داشته باشد، تمامى گناهانش آمرزیده می‌شود.»

 

 

 

زمانی که به دهه آخر ماه مبارک نزدیک می‌شویم و به یاد شب قدر می‌افتیم دلمان فرو می‌ریزد و با خود زمزمه می‌کنیم: «آخر چه شبی است این شب؟» حتماً می‌دانید که قدر معانی متعددی چون قدرت، تقدیر و اندازه گیرى دارد. شب قدر بر طبق بیان قرآن کریم نامی است برای شبی که در آن قرآن بر پیامبر (ص) نازل شد. شبی که عالم به معنای بی نهایت، آنقدر فرود آمد تا توانست پا به عرصه عالم این جهان گذارد و با آن پیوند خورد. خداوند در سوره قدر می‌فرماید: «إِنَّا أَنزَلْنَهُ فى لَیْلَةِ الْقَدْرِ» ما این قرآن را در شب قدر نازل کردیم.

 

شب قدر را از آن رو «قدر» نامیده‌اند که پروردگار در آن شب حوادث یک سال را تقدیر و اندازه‏گیرى می‌کند. بدین معنا که زندگى، مرگ، رزق، سعادت، شقاوت و نیکبختی را از آن شب تا شب قدر سال آینده مشخص می‌سازد. در این شب فرشتگان گرداگرد بندگان مخلص خدا می‌گردند. در این شب خیر و شر، طاعت و معصیت، مرگ و زندگی و روزی یک سال هرکس مسجل می‌شود.

 

در شب قدر، همه کنار یکدیگر متحد می‌نشینند. فقیر و غنی مشخص نمی‌شود؛ همه قرآن بر سر می‌گیرند و دست سوی معبود به آسمان بلند می‌کنند. همه با هم برابر و برادرند، همه با هم یک‌صدا می‌شوند و «الهی العفو» می‌گویند. کودکانی که شب‌های پیش از آن خواب را بهترین ترانه هستی می‌دیدند حالا بیدارند…

 

 

 

آری، شب قدر شب بیدار شدن است. هیچ کس قصد خوابیدن ندارد؛ همه می‌خواهند تا خود را در درگاه خدا ایمن کنند و شیطان را از خویش دور سازند. گویی کره خاکی نیز در چنین شبی از خواب رخت بر بسته است. صف مساجد و حسینیه‌ها هم که دیگر جای صحبت ندارد؛ کودکان خوب می‌دانند باید با دل پاکشان دعا کنند. دختران با چادر و پسران با پیراهن‌های مشکی در صف اول می‌نشینند و همراه بزرگ‌ترها دعای جوش کبیر را زمزمه می‌کنند. بعضی از دانش آموزان هم در دل یاد درس هدیه‌های آسمان و معلم خود می‌افتند که از شب قدر برایشان گفته و التماس دعا خواسته بود.

 

 

ما را هم در این شب از دعای خیرتان محروم نکنید.

«التماس دعا»


[ جمعه 93/4/27 ] [ 11:35 عصر ] [ امیر حسین خدایی ] [ نظر ]
   1   2   3   4   5   >>   >
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

موضوعات وب
لینک دوستان