سفارش تبلیغ
صبا ویژن

*آوای دوستی.....*
قالب وبلاگ

 

این مطلب تحت عنوان :آقایان و بی حجابی در بانک تخصصی حجاب آورده شده بود...اینکه حروف بزرگ هستند از روی قصد خاصی نیست و این از خود سایته!!

میخوام بدونم تا چه حد با این مطلب موافقت دارید؟!من کاملا موافقم!!!!

 

 

مردان و پوشش| متاسفانه این باور در جامعه ما وجود دارد که آقایان می‌توانند با هر نوع پوششی که می‌خواهند در جامعه ظاهر شوند و کمتر مورد انتقاد قرار می‌گیرند. در دین ما توصیه بسیاری به رفتار در حد عرف جامعه شده است. پیامبر (ص) مردان را از آرایش به سبک زنان باز می‌داشتند زیرا این کار باعث جلب توجه دیگران می‌شود. در صورتی که در جامعه نباید طوری برخورد کرد که باعث جلب توجه و انگشت‌نما شدن می‌شود. استفاده بعضی از جوانان از لباس‌هایی که تنگ هستند و به بدن می‌چسبند و آرایش به سبک زنانه باعث جلب توجه می‌شود و فرقی میان طنازی و جلب توجه از طرف دختران یا پسران وجود ندارد و در هر صورت زمینه برای بی‌بندوباری و فساد در جامعه فراهم می‌شود.

نگاه| طبق توصیه خداوند درآیه 30 سوره  «نور» در ابتدا از مردان خواسته شده است که چشم‌ها‌یشان را کنترل کنند و پوشش مناسب داشته باشند و در آیه بعد همین توصیه را به زنان می‌کند. یعنی در جامعه ابتدا مردان باید نگاه‌شان را کنترل کنند. این کار علاه بر این‌که در سلامت روانی خود شخص و جامعه تاثیر دارد از جلوه‌گری زنان نیز جلوگیری می‌کند. زیرا اگر کاری در جامعه پسندیده نباشد حداقل فرد با واکنش مثبت دیگران نسبت به عملش مواجه نشود دیگر دست به آن کار نمی‌زند. این قسمت از ماجرای حجاب مانند قضیه عرضه و تقاضا در عالم اقتصاد است؛ تا وقتی تقاضا نباشد عرضه‌ای هم صورت نمی‌گیرد.

مسئولیت آقایان| بر هر فرد مسلمان واجب است که خود و خانواده‌اش را از گناه حفظ کند و مسلما افراد علاوه بر این‌که درباره پوشش و رفتار خود مسئول‌اند باید خانواده و نزدیکان‌شان را هم از خطا باز دارند. این مسئولیت تنها برخورد مستقیم با فردی که رفتار غلط را انجام داده، نیست همه ما می‌دانیم که همیشه پیش‌گیری آسان‌تر و بهتر از درمان است! اگر به زنان در خانواده به اندازه کافی حس مورد تایید بودن از طرف افراد خانواده به خصوص از جانب همسران و پدران داده شود بد‌حجابی زنان تا حد قابل توجهی کاهش می‌یابد. اما فراموش نکنیم که پوشش -که جزئی از رفتارهایی است که از افراد سر می‌زند- نشان دهنده نوع نگرش فرد است و تا وقتی که آن نوع نگرش تغییر نکند رفتار شخص هم تغییر نمی‌کند.

 

 


[ جمعه 91/6/31 ] [ 3:21 عصر ] [ امیر حسین خدایی ] [ نظر ]

 

 

 به ما گفتند اگر میخواین به خدا متوسل بشید باید از در خانه ائمه علیه سلام وارد بشید. حالا برای متوسل شدن به ائمه هم گفتند میشه از دل بعضی از مؤمنان وارد شد! شاید براتون تعجب آور باشه اگه کسی به شما بگه تو دلت رنگ و بوی خدا میده !با خودت تو خلوتت میگی این آدم اشتباه گرفته،من .......!!
اما این حقیقت داره!این روایت رو بخونید.
به حضرت داود(ع) وحی آمد که ای داود: خانه ای که میدان وصل ما شاید درآن باشد را پاک کن(کینه کسی در دلت نباشدو بد کسی را نخواهی) و ازغیر ما با ما بپرداز! داود(ع) گفت: آن کدام خانه است که جلال و عظمت تو در آن نهان است؟؟ندا رسید: دل بنده ی مؤمن!
ای داود: هر جا خرمن سوخته ای بینی که در راه جست و جوی ما با سوز عشق ما را میجوید،در آنجا فرود بیا.ای داود بدان که دل بنده مؤمن خزینه بازار ماست،هر پادشاهی را گنجینه ایست و گنجینهء من در زمین دل بنده مومن من است.
پس باید متوجه این نکته بود که بعد از عبادات واجب جسمانی بزرگترین عبادت خدمت به خلق است.
که از امام باقر(ع) رسیده که : عبادت کرده نشده خداوند به عملی که محبوبتر باشد در نزد خدا از داخل کردن سرور در دل مؤمن!
بعد از این روایت و این حدیث میشه یه برادشت لطیف داشته باشیم
          خداوندمیفرماید (من یُطِعِ الرّسولَ فقد اطاعَ اللهَ...)نساء/79 
هر که اطاعت رسول کرد خداوند را اطاعت کرده است .و در زیارت جامعه هم میخونیم:
وَ مَن احبَّکُم فقد احبَّ الله و مَن ابغَضَکم فقد ابغضَ الله و مَنِ اعتَصَمَ بکُم فقَد اعتَصَمَ بالله.
هر که ش ما را دوست داشته باشد خدا را دوست داشته و هر که شما را دشمن داشته باشد خدا را دشمن داشتهو هر که به شما تمسک بجوید به خداوند متمسک شده است.و در ادامه زیارت میخونیم: هر کس اراده کند خدا را به شما ابتدا می کند و آن کس که خدا را به وحدانیت و یگانگی شناخته از طریق شما آن را پذیرفته و هر که قصد خدا کند به شما رو می کند.
این سخن معروف رسول الله که فرمودند : (انا مدینةُ العلمِ و علیٌ بابُها) هم مصداق همین مطلبه
پس اگر ما متوسل به مقام ولایت امیرالمؤمنین،علی(ع) و اوصیاء معصومین می شویم تبعیت از رسول الله می کنیم به سبب وحی الهی که به سوی اوشد که در جنگ تبوکحضرتش از برای غلبه بر کفار از خداوند کمک خواست جبرائیل از طرف خداوند پیغام آورد: نادُعلیاً مُظهِرَالعَجائبِ تجدهُ عَوناً لَک فیِ النَّوائب
ای رسول الله،بخوان علی را! که ظاهر کننده عجائب است.می یابی تو او را از برای خود کمک در امورمهمه.
ما هم میگیم یا رسول الله چونکه تو به امر خدا از علی کمک خواستی ما هم اطاعت و تبعیّت از تو می کنیم و از مقام ولایت کمک می خواهیم. که خود فرمودی:یا علی دوست نمی دارد تو را مگر مؤمن و دشمن نمی دارد تو را مگر منافق.


[ پنج شنبه 91/6/16 ] [ 12:36 صبح ] [ امیر حسین خدایی ] [ نظر ]

 

 

 

 


بررسی خودکشی از دیدگاه آماری و جوانب گوناگون

جالب است بدانیم که سفید پوستان بیشتر از رنگین پوستان خودکشی می کنند

و آمار خودکشی در افرادی که از کشوری به کشور دیگر مهاجرت می نمایند بیشتر است.

مردان سه برابر بیشتر از زنان ، خودکشی موفق دارند و زنان چهار برابر بیشتر از مردان اقدام به خودکشی می نمایند که نجات می یابند و یا این که زنان بیشتر تظاهر به خودکشی می نمایند.

در زمینه سن و سال : هرچه سن بالاتر می رود میزان خودکشی افزایش می یابد . به طور کلی مردان از سن 45 سالگی به بعد و زنان از سن 55 سالگی به بعد اقدام به خودکشی بیشتری دارند و آمار خودکشی در سنین حدود 75 سالگی سه برابر جوانان است، اما بیشترین آمار خودکشی از سن 15 تا 24 سالگی است که در پسران کمی بیشتر از دختران است.

اعتقادات مذهبی : دین و مذهب در خودکشی نقش مهمی دارد . در بسیاری ادیان، خودکشی رفتاری گناه آمیز و ممنوع  و در نتیجه حرام اعلام شده  و این عاملی است که افراد را از اقدام به خودکشی باز می دارد. به طور کلی آنان که اعتقادات مذهبی پایدار و محکمی دارند کمتر خودکشی می کنند. مسیحیان کاتولیک و مسلمانان آمار کمتری از خودکشی دارند، و یهودیان بیشتراز مسیحیان پروتستان خودکشی می کنند . از سوی دیگر در بعضی از گروه ها برای اعتقادات خاصی که دارند و برای هدف و یا اهدافی که دارند به عنوان نوعی قربانی ، برای آن هدف ، خودکشی می کنند.

مکان زندگی : آمار خودکشی در روستاها و شهرهای کوچک در مقایسه با شهرهای بزرگ کمتراست و این می تواند به دلیل وجود قید و بندهای خانوادگی و اجتماعی و ارتباطات خاص محلی باشد؛ همچنین در روستاها و شهرهای کوچک فشارهای روانی کمتری به انسان ها وارد می شود تا در شهرهای بزرگ.

ازدواج : افرادی که ازدواج کرده اند کمتر به فکر خودکشی می افتند و خانواده هایی که فرزند دارند کمتر از خانواده های بدون فرزند خودکشی می کنند. همچنین افرادی که بعد از ازدواج ، زندگی شان منجر به جدایی شده است بیشتر از افرادی که همسر خود را از دست داده اند خودکشی می کنند.

از دیدگاه اجتماعی : افرادی که از نظر اجتماعی منزوی و گوشه گیر هستند و ارتباطات اجتماعی کمتری دارند اقدام به خودکشی بیشتری دارند و آنها که ارتباطات اجتماعی بیشتر و پایدارتری دارند کمتر به فکر خودکشی می افتند. درحقیقت عدم توانایی دربرقراری ارتباطات اجتماعی و عدم توانایی همسویی با گروه های مختلف اجتماعی و تنهایی ، احتمال اقدام به خودکشی را افزایش می دهد.

داشتن کار و شغل : کارکردن و داشتن شغل ، خطر خودکشی را کم می کند. بعضی از کارهای سخت و طاقت فرسا و فشارهای روانی محیط کار که خستگی جسمی و روانی را ایجاد می نماید احتمال اقدام به خودکشی را بالا می برد . به همین دلیل است که آمارها نشان می دهد خودکشی در پزشکان دو برابر دیگران است . عوامل دیگری مانند ورشکستگی ، تنزل مقام و... نیز احتمال خودکشی را بالا می برد.

سلامتی و بیماری : سلامتی و بیماری در خودکشی نقش دارند، افرادی که از سلامت جسمی  برخوردارند کمتر اقدام به خودکشی می نمایند. 50 % از مردانی که دچار بیماری سرطان هستند و 70% از زنانی که دچار انواع سرطان و یا انواع دیگر سرطان هستند خودکشی می کنند. به طور کلی بیماری های سخت جسمی و درازمدت ، بیماری هایی که ایجاد معلولیت های حرکتی می کنند و یا باعث دردهای مزمن می گردند، بیماری هایی که روابط اجتماعی را محدود می نمایند ، احتمال و یا آمار خودکشی را بالا می برند.


[ سه شنبه 91/6/14 ] [ 12:56 عصر ] [ امیر حسین خدایی ] [ نظر ]

 

کاربر محترم این مطلب در چهار قسمت ارائه می شود.1

 

 

 

خودکشی رفتار یا پدیده ای است که از جوانب متعدد باید مورد بررسی قرار گیرد. تا آنجا که مشخص است خودکشی در بسیاری از جوامع وجود داشته و دارد و در هر کجا که انسان ها زندگی می کنند خودکشی هم اتفاق می افتد. بدون تردید خودکشی در هر جا، هرخانواده و هر جامعه ای که اتفاق بیفتد عوارض نامطلوب خانوادگی، اجتماعی و...  برجای می گذارد؛ به نوعی که این خودکشی می تواند عاملی برای شروع و یا بروز یک نوع بیماری روانی و یا جسمی گردد و حتی باعث متلاشی شدن خانواده و مانعی برای سیر مطلوب و طبیعی خانواده شود . افراد یک جامعه نیز زمانی که از خودکشی فرد و یا افرادی مطلع شوند ، غم زده می شوند و ممکن است دچار نوعی اضطراب و یا نگرانی در مورد  وقوع خودکشی در خانواده خود گردند، به همین دلایل است که خودکشی بایستی از دیدگاه های روانی ، اجتماعی ، خانوادگی ، اقتصادی ، تحصیلی ، کاری ، قانونی و... مورد بررسی و توجه قرار گیرد. ریشه یابی هرگونه عامل ، و یا عواملی که زمینه را برای خودکشی فراهم می سازد بسیار مهم است ؛ از این رو است که اگر در کشورهای پیشرفته آمار خودکشی بالا برود موضوع ، آنقدر مورد بحث و گفتگو قرار می گیرد و کارشناسان و صاحب نظران موضوع خودکشی را بررسی می نمایند تا زمینه مساعد ساز خودکشی را دریافته و برای آن به طور جدی چاره جویی نمایند.

 

 

 

خود کشی را می توان به سه نوع تقسیم بندی نمود:

1- خودکشی موفق: افرادی که به طور جدی خودکشی می کنند و با روشی که انتخاب می نمایند به زندگی خود پایان می دهند.

2- خودکشی ناموفق : آنهایی که با هر روش انتخابی اقدام به خودکشی می کنند و نجات می یابند.

3- خودکشی پنهان یا مزمن: آمار خودکشی در این نوع ، بسیار بالاتر از دیگرانواع خودکشی است. در این مورد با وجودی که فرد از انجام بعضی رفتارها و یا عادات آگاهی دارد و می داند که ادامه آن رفتار و یا عادات موجب عارضه جسمی، معلولیت و یا مرگ  وی می شود و با وجودی که در مورد آن رفتار و یا عادات مخرب با وی مکرراً صحبت شده وعواقب آن به وی گوشزد می گردد ، اما وی به رفتار وعادت خود ادامه داده و به سلامتی خود بی توجهی می نماید. شاید بتوان این نوع خودکشی را "خودکشی محترمانه" نامید، به عنوان مثال: اعتیاد به مواد مخدر، الکل، سیگار، استفاده غیرمجاز از داروهای زیان آور، و یا بیماران قلبی ، فشار خونی ، و دیابتی ها ؛ که این بیماران در مورد استفاده از داروهای تجویزی بی توجهی می نمایند و رژیم غذایی خود را رعایت نمی کنند. درهمین زمینه بعضی از تصادفاتی که منجر به مرگ راننده شده و نمی توان دلیل و یا علت مشخصی را برای آنها پیدا کرد، نمونه ی این گونه خودکشی است.

 

 


[ جمعه 91/6/3 ] [ 10:56 عصر ] [ امیر حسین خدایی ] [ نظر ]

عیدفطر مبارک

با عرض سلام خدمت تمامی دوستان عزیز.
******
بسم الله الرحمن
الرحیم

"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن
صَلَواتُکَ
علَیهِ و عَلی آبائِهِ
فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ
وَلِیّاً
وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً
حَتَّی تُسْکِنَهُ
اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"

خدایا، در این لحظه و در
تمام لحظات،
سرپرست و نگاهدار و راهبر و یاری گر و راهنما و دیدبان
ولیّ‏ات
حضرت حجّه بن الحسن-
که درودهای تو بر او و بر پدرانش باد-
باش،
تا او را به صورتی که خوشایند اوست
[و همه از او فرمانبری می‏نمایند]
ساکن
زمین گردانیده،
و مدّت زمان طولانی در آن بهره‏مند سازی


الوداع ای ماه رحمت الوداع، ماه تسبیح و عبادت الوداع


الوداع ای ماه غفران و کرم،ماه محرم گشتن دل در حرم

ماه مهمانی مه بخشندگی،ماه رو کردن به راه بندگی


الوداع ای افتتاح نیمه شب، الوداع ای ذکرهای زیر لب


ای ابوحمزه ، خداحافظ مجیر، الوداع ای روضه های دستگیر


الوداع ای یا علی و یا عظیم،الوداع ای یا غفور و یا رحیم


الوداع ای سفره پیغمبری،الوداع ای اشکهای حیدری


روزهای عفو تو از دست رفت ،از کف دل هر چه بود و هست رفت


از در خانت گدا را رد مکن،راه عشق و عاشقی را سد مکن


توشه کن اشک مناجات مرا،تا محرم تا صفر تا کربلا


من که دل خونم ز حق نشناس‌ها، غصه‌دارم از وداع یاس‌ها


می‌زنم بر دل شرر با شور و شین، از غم دوری زینب از حسین


[ دوشنبه 91/5/30 ] [ 4:59 عصر ] [ امیر حسین خدایی ] [ نظر ]
   1   2   3      >
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

موضوعات وب
لینک دوستان